Referenser

Jag hör dina ord, som "dumhetsbekämpa" och "snälltolka", komma ur munnarna på mina chefer och medarbetare vilket är ett kvitto på att föreläsningen gjorde avtryck. Tack för ett jättefint samarbete!

Pauline Hagberg Kriminalvårdschef - Kriminalvården

Marcus är oerhört uppskattad bland våra deltagare. Både för sitt sätt att leda och skapa trygghet i grupperna men också för sitt stora kunnande. Jag uppskattar hans sätt att ta sig an uppdragen med både hjärta och hjärna.

Annika BergSensus studieförbund

Marcus är kunnig, saklig och intressant att lyssna på. Han har en förmåga att gripa tag i åhöraren. Dessutom är han genomtrevlig att jobba med! Vi rekommenderar honom varmt!

Anu MajkvistÖppna företag

Att de studerande är mycket nöjda med sin utbildare ser vi i våra regelbundna kvalitetsenkäter, där Marcus alltid får högsta betyg.


Ingrid QvickHermods yrkeshögskola

Marcus är påläst om företaget han håller utbildning för vilken skapar en ökad motivation hos deltagarna. Han gör utbildningarna lättsamma och intressanta. Jag kan varmt rekommendera Marcus som utbildare.

Annelie MaschinskyHR Ansvarig - Art Clinic

Jag har anlitat Marcus som föreläsare ett flertal gånger och är otroligt nöjd med det han levererar. Man lämnar hans föreläsningar med en stark känsla av att förändring och förbättring är möjlig.

Lisa FredrikssonVision