Referenser

Du gav näring till att jobba vidare med ett gladare sinne i vårt viktiga uppdrag. Alla borde ha en Marcus som stöttning till arbetslag. Tack för energin och inspirationen!

Ganimete KalludraVerksamhetschef - Vallentuna kommun

Ditt spel gav oss nya insikter, ny energi och en större insikt om våra olikheter. Det här borde alla göra ofta på sina arbetsplatser för att träna på obekväma situationer, skapa trygghet och bli bättre på feedback.

Åsa AnderssonAdvania

Marcus lyckas med att leverera en föreläsning som är tankeväckande, informativ och gripande. Hans långa erfarenhet med att motverka våld ger verktyg som direkt går att använda.

Mikael Gardestrand BengtssonUtvecklingsledare – Falkenbergs kommun

Alla mina medarbetare blev väldigt berörda av din föreläsning om våld i nära relationer. Jag är så glad att jag hittade dig.

Kristina BlombäckHR-chef - Sundsvall Elnät

Lovorden från medarbetarna haglade efter dina föreläsningar om arbetsglädje. Med rätta.

Marie WesterlundEnhetschef - Göteborgs stad

Din föreläsning om arbetsglädje var både inspirerande, motiverande, underhållande och lärorik.

Yamina HarkiKommunal

Marcus inspirerar och berör. Och visar hur man går från ord till handling.

Signe NilssonABF

Tack för att vi fick lyssna på dig. Jag tror att många fick en annan syn på vårt arbete och lite extra pepp att jobba. Du är en fantastisk föreläsare!

Åsa BergkvistUndersköterska - Borlänge kommun

Varma, fina och kunniga Marcus! Tack för lärandet du gav oss i det viktiga ämnet våld i nära relationer.

Isabell HellerstedtProcessledare arbetsmiljö - Migrationsverket

Om vi alla tog till oss av Marcus ärliga och sårbart blottande ord och budskap så är jag säker på att vi skulle ha fler välmående chefer och medarbetare på våra arbetsplatser.

Malin EkmanEnhetschef – Region Skåne

Marcus passion och engagemang kring de frågor han pratar om smittar av sig. Balansen mellan stor erfarenhet och ödmjukhet gör att man tar in det han säger.

Sandra WingforsStödpedagog – Göteborgs stad

Marcus fängslade mina personliga assistenter med sin erfarenhet och vishet. Han fick oss att tänka till kring vad som är viktigast i vårt dagliga arbete. Jag rekommenderar alla att boka Marcus!

Anna AronssonEnhetschef – Mölndals stad

Väldigt bra föreläsning om äldreomsorg med många tänkvärda aspekter. Marcus har mycket erfarenhet och stor kunskap som han förmedlar på ett lättillgängligt och humoristiskt sätt. Rekommenderas starkt!

Monika HubertBiträdande enhetschef - Knivsta kommun

Utbildningen var grym. Du är så proffsig, kunnig och ödmjuk inför uppgiften.

Branka Djukanovic SvenssonVårdförbundet

Jag hör dina ord, som "dumhetsbekämpa" och "snälltolka", komma ur munnarna på mina chefer och medarbetare vilket är ett kvitto på att föreläsningen gjorde avtryck. Tack för ett jättefint samarbete!

Pauline HagbergKriminalvårdschef - Kriminalvården

Marcus är oerhört uppskattad bland våra deltagare. Både för sitt sätt att leda och skapa trygghet i grupperna men också för sitt stora kunnande. Jag uppskattar hans sätt att ta sig an uppdragen med både hjärta och hjärna.

Annika BergSensus studieförbund

Marcus är kunnig, saklig och intressant att lyssna på. Han har en förmåga att gripa tag i åhöraren. Dessutom är han genomtrevlig att jobba med! Vi rekommenderar honom varmt!

Anu MajkvistÖppna företag

Att de studerande är mycket nöjda med sin utbildare ser vi i våra regelbundna kvalitetsenkäter, där Marcus alltid får högsta betyg.

Ingrid QvickHermods yrkeshögskola

Marcus är påläst om företaget han håller utbildning för vilken skapar en ökad motivation hos deltagarna. Han gör utbildningarna lättsamma och intressanta. Jag kan varmt rekommendera Marcus som utbildare.

Annelie MaschinskyHR Ansvarig - Art Clinic

Jag har anlitat Marcus som föreläsare ett flertal gånger och är otroligt nöjd med det han levererar. Man lämnar hans föreläsningar med en stark känsla av att förändring och förbättring är möjlig.

Lisa FredrikssonVision