Boka föreläsning med Marcus Gustavsson

Boka föreläsning om arbetsglädje, ledarskap och äldreomsorg. Eller om arbetsmiljö och våld i nära relationer. Marcus Gustavsson är en erfaren och uppskattad talare vars föreläsningar och utbildningar präglas av fakta, forskning, humor och mycket hjärta. Marcus bjuder under sina föreläsningar på erfarenheter, framgångar och motgångar från sina år som chef och ledare. Han har sin bakgrund inom vård och omsorg och har också haft en mängd ledande positioner inom ideella organisationer som arbetar för mänskliga rättigheter.

Föreläsningar med Marcus GustavssonMarcus hjärta brinner för att alla ska få vara sig själva och bli respekterade för vilka de är. Han präglas starkt av ett citat som hans mamma Gunilla lärde honom för många år sedan och som hon ville skulle vägleda honom genom livet. Citatet är från Martin Luther King och lyder: ”Den yttersta tragedin är inte de onda människornas brutalitet utan de goda människornas tystnad.”

Marcus är pedagog i grunden och har studerat vuxnas lärande och vad som skapar lärande på arbetsplatser. Han blandar teori med exempel på hur man gör praktik av teorierna. Han interagerar med publiken som också får möjlighet att reflektera tillsammans över ämnet för aktuell föreläsning genom enkla övningar. Marcus är noga med att ta reda på kundens förväntningar på innehåll och upplägg i hans föreläsningar. Kunden får också ta del av förslag på reflektionsövningar som kan användas efteråt för att följa upp det som Marcus talade om. Han får alltid fina omdömen efter sina föredrag där deltagare ofta framför att det han pratar om går direkt in i hjärtat. För Marcus är det viktigt att åhörarna lämnar föreläsningen med en god känsla. Ett annat av hans favoritcitat som inspirerar honom är från Maya Angelou: ”Människor kommer att glömma bort det du sa, de kommer att glömma bort det du gjorde, men de kommer aldrig att glömma bort det du fick dem att känna.”

Marcus utför uppdrag både på plats och digitalt. Bokar du Marcus får du en föreläsare som lämnar publiken med en känsla av att förändring är möjlig och som vill bidra till en bättre värld.

Kontakta Marcus Gustavsson - Boka föreläsning

Fyll i formuläret nedan för att kontakta Marcus Gustavsson - Föreläsare gällande bokning. Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska.