Mångfald med föreläsare Marcus Gustavsson

Mångfald med föreläsare Marcus Gustavsson

Mångfald är ett ord som ofta används i olika sammanhang. Men vad handlar det om? Jo mångfald betyder att man ser positivt på olikheter. Och att man också tar vara på olikheter. Och det är smart att göra det. Forskning visar att ju mer olika man är på en arbetsplats eller i en organisation desto bättre resultat når man. Är man olika så kan man ju tillgodose de flesta kunders behov. Motsatsen till mångfald är enfald.

Olika barn leka bäst

Marcus Gustavsson drivs av en passionerad tro på mångfald och att alla har något att bidra med. Under sina föreläsningar och utbildningar berättar han om sina erfarenheter av att främja mångfald och hur man motverkar fördomar, trakasserier och diskriminering. Olika barn leka bäst är en devis som Marcus arbetar efter. Han ger tips och verktyg kring hur man kan arbeta för att skapa öppna arbetsplatser och organisationer för alla som därmed blir mer attraktiva för fler.

Om Marcus Gustavsson - föreläsare, utbildare och moderator

Marcus är en erfaren och uppskattad föreläsare och utbildare inom en mängd områden. Han är en sann pedagog som är noga med att lyssna in och inkludera alla. Marcus föreläsningar, kurser och utbildningar präglas av fakta, forskning, humor och mycket hjärta. Han utför sina uppdrag på plats eller digitalt utifrån uppdragsgivarens önskemål. Med honom får du en engagerad samarbetspartner som skräddarsyr upplägget och innehållet efter din organisations behov. Marcus delar generöst med sig av sina kunskaper och erfarenheter, och även av sig själv som person.


Dela på sociala medier